2013-05-14

Susipažinkite su genderizmo situacija ir susidarykite savo nuomonę

Bičiulis susistemino informaciją apie genderizmą.
Kviečiu dalintis ir šviesti vieniems kitus.
Jei kiekvienas tinklaraščio sekėjas pasidalins šia informacija su bent vienu žmogumi, bus labai gerai :)
 
 http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-05-14-vladimir-bukovskij-politinis-korektiskumas-blogiau-uz-leninizma/44802 
 
 Video: 
 
 Genderizmo ideologijos klestėjimas Norvegijoje   http://www.youtube.com/watch?v=xG_aL3BER40    (RU)  
 
Situacija  Suomijoje  (rimta)  http://youtu.be/qN2JPWjfeCo   (RU)  
 
11.55-16.00   Genderizmas ir feminizmas mokyklose ;
21.15 - 25.30   Vaikų atėmimas ;
36.00- 37.25; 38.00-40.00   Feminizmo atspalviai  
1.03.00 - 1.06 Vaikų teisių pažeidimai  
 
Kas dedasi Šveicarijoje (rimtas )- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MVXO3FV5CL4#!   ( RU ) 
S 3.25-4.00;  šventraščių tiesos 
18.12-18.35; 1.03-1.10; Vaikų nuo 4 metų seksualinis auklėjimas  
19.15-26.00 Pornografijos įvedimas vaikų auklėjime  
46.00-46.51 Seksas su vaikais  
 
 Norvegai išsišaipė iš gender ideologijos ir panaikino finansavimą - http://alkas.lt/2012/09/14/dokumentika-pakirtusi-pasitikejima-gender-ideologija-video/  
 
1 dalis "The gender equality paradox":
22:22 - 25:06  eksperimentas su 1 dienos amziaus vaikais. Mergaites daugiau ziuri i veidus, o berniukai i mechaninius objektus. Taip pat testas su testosterono kiekiu - pries gimstant vaikams pamatuojamas jo kiekis, jie stebeti 18 metu. aukstas testosterono kiekis - letesnis kalbos ir socialiniu igudziu vystymasis, domejimasis sistemom, sunkiau suprasti zmoniu jausmus.

7 dalis "Nature or nurture":
17:18 - 18:59 vaikai su neaiskia lytim. Jiems budavo atliekamos lyties organu operacijos be rimtesniu tyrimu.Viktorijos (Viktoro) istorija.
22:23 - 23:05 Viktoro pasisakymas: "as visada jauciausi kaip berniukas"
32:49 - 35:42 Agnes Bolsoe  (gender ideologijos skatintoja)- sociologijos profesores  NTNU (Norwegian University of Science and Technology)  reakcija i Viktoro istorija (nezino, ka i tai atsakyti, sunkiai formuluoja mintis, aiskiai susinervina)
 
 Susieti straipsniai:
 
 
 
 
 
 
 
 

Valstybė kelia grėsmę vaikui ir šeimai - būkime budrūs.

Paskutiniu metu daug savo visuomeninio laiko skiriu mamų ir tėvų budinimui bei visuomenės švietimui dėl realių grėsmių mūsų vaikams ir šeimoms, jei būtų priimtos Konvencija ir Vaikų teisių apsaugos įstatymo pataisos.

Akcentuoju, kad esu prieš smurtą. prieš bet kokį smurtą.
Tačiau esu prieš nevienareikšmiškas sąvokas ir keliamą įtampą visuomenėje ir prieš skubotus sprendimus, kurie gali iš esmės nulemti šeimos sampratą, lyties sampratą bei didina tėvų neviltį dėl vaikų auklėjimo.

Kviečiu šviestis šia tema ir likti budriems bei sekti įvykius.

Šiandien Lietuvos tėvų forumas organizavo spaudos konferenciją

Lietuvos tėvų forumas antradienį sukvietė žurnalistus ir perspėjo, kad Lietuva yra stumiama į susinaikinimą. Forumo narių įsitikinimu, Europos Tarybos konvencija dėl smurto prieš moteris ir smurto artimoje aplinkoje prevencijos bei kovos su juo griaus tradicinę šeimą.
Forumo narys Renaldas Jančiauskas baiminosi, kad kova su smurtu ir diskriminacija yra tik priedanga lyties trynimui ir homoseksualų privilegijoms įteisinti. 
Skaityti toliau 

Prašau palaikyti LTF iniciatyvą ir burtis į sąmoningų piliečių, tėvų ir NVO būrį.
Pasirašyti atvirą laišką galite čia.


 Seime vyko diskusija "Šeimos politika - ką gali ir ko negali pačios šeimos". Kviečiu susirasti vaizdo įrašą Seimo internetinėje svetainėje, nes diskusijoje buvo dėmesio vertų pasisakymų. Tuomet tikrai galėsite susidaryti savo įspūdį, kas ir kaip.
Mano išsakyta pozicija:
1. Negalime kelti klausimo, ar valstybė priima šeimai palankius sprendimus. Valdžia tiesiog privalo priimti šeimai palankius sprendimus.
2. Tiesioginės veiklos su tėvais patirtis rodo, kad tėvai yra pasimetę, jiems didelę įtaką daro netinkamos nuostatos apie vaikų auklėjimą, nes visa bendravimo kultūra persmelkta psichologiniu smurtu ir agresija, o visuomenėje plačiai paplitusi smurto kultūra. Jei norime pakeisti elgesį, turime pakeisti nuostatas. O tam reikia laiko. Todėl turime skirti daug jėgų prevencijai. Kadangi valstybė dar nėra išbandžiusi visų galimų efektyvių būdų tėvų švietimo prevencijoje, todėl imtis kategoriškų priemonių, t.y. bausti už nežinojimą, nėra protingas ir adekvatus sprendimas.
3. Tėvų švietimas - tai didelė spraga valstybės prioritetuose. Tėvų švietimas turėtų prasidėti ten, kur yra jų vaikai, t.y. ugdymo įstaigose, nuo pat darželio. Kad jie natūraliai galėtų gauti tinkamu būdu pateiktos tinkamos informacijos, skatinančios susimąstyti. Normalu tikėtis iš valstybės paramos visoms organizacijoms, vykdančioms praktinę veiklą.
4. Praktiškai veikiantys specialistai skiria daug laiko žmonių švietimui. Gaila, kad Nevyriausybinės organizacijos, kurios veikia labiausiai savanorystės principu, turi skirti laiko ir energijos ištaisyti netinkamas valstybines intervencijas šioje srityje, pvz. kaip galėjo į 11 ugdymo įstaigų patekti genderizmo projektai?
5. Linkime, kad sistemos elementai: valdžia, piliečiai, nevyriausybinės organizacijos, kompetentingos atitinkamoje srityje, sąveikautų tarpusavyje, kad išrinkti tautos atstovai galėtų priimti sprendimus, kurie neprasilenks su visuomenės lūkesčiais.
6. Kviečiu kelti klausimą, ar viskas, ką siūlo Europos sąjunga, tinka ir mums, lietuviams? Ar tikrai šeimos samprata pasikeitė, ar pasikeitusią šeimos sampratą mums bando kažkas primesti?
7. Tikiu, kad visuomeninės organizacijos nesiliaus stabdžiusios šias ir kitas galimas valdžios nesąmones, kad kuo daugiau tėvų "prabustų" ir pasijustų dar labiau atsakingi už savo vaikus ir tinkamos aplinkos jiems formavimą.

Ramunė